JULES

Een jaar of 8 was ik, toen ik de stereo-installatie van mijn vader ontdekte. Ik was er niet van weg te slaan. Met cassette-bandjes stukjes van de radio opnemen, terug luisteren en dat eindeloos herhalen. En toen, die knalgele microfoon die ik voor mijn verjaardag kreeg: wat was ik verliefd op dat ding! Als we na een vakantie in Italië weer thuis kwamen, was het eerste wat ik deed al mijn vakantie-avonturen inspreken op die microfoon en opnemen op cassette...

 

Mijn passie voor radio en het gebruik van mijn stem, bracht me bij vele lokale radiostations, waar ik radio-programma's presenteerde en jingles insprak voor andere dj's. Maar ik wilde meer! Beter, groter, professioneler. In 2001 kreeg ik na een interne dj-school, de kans om bij Radio 538 nachtprogramma's te gaan presenteren. En dat was mijn eerste, échte stap in de professionele, landelijke radiowereld. Daarna volgde nog een radio-avontuur op Curacao (2003), ging ik aan de slag bij Radio Veronica (2007), waar ik naast dj ook o.a. als audio-vormgever aan de slag ging. Sinds 2015 presenteer ik elke dag het radio-programma van 10:00 -13:00 uur voor de Limburgse tak van Qmusic: Qmusic Limburg.

 

Elke dag met mijn stem bezig zijn en hem op allerlei verschillende manieren te kunnen gebruiken, is het mooiste dat er is! Wat kan ik voor jou inspreken?