JULES

Een jaar of 8 was ik, toen ik de stereo-installatie van mijn vader ontdekte. Ik was er niet van weg te slaan. Met cassette-bandjes stukjes van de radio opnemen, terug luisteren en dat eindeloos herhalen. En toen, die knalgele microfoon die ik voor mijn verjaardag kreeg: wat was ik verliefd op dat ding! Als we na een vakantie in Italië weer thuis kwamen, was het eerste wat ik deed al mijn vakantie-avonturen inspreken op die microfoon en opnemen op cassette...

 

Mijn passie voor radio en het gebruik van mijn stem, bracht me bij vele lokale radiostations, waar ik radio-programma's presenteerde en jingles insprak voor andere dj's. Maar ik wilde meer! Beter, groter, professioneler. In 2001 kreeg ik na een interne dj-school, de kans om bij Radio 538 nachtprogramma's te gaan presenteren. En dat was mijn eerste, échte stap in de professionele, landelijke radiowereld. Daarna volgde nog een radio-avontuur op Curacao (2003), ging ik aan de slag bij Radio Veronica (2007), waar ik naast dj ook o.a. als audio-vormgever aan de slag ging. Sinds 2015 presenteer ik elke dag het radio-programma van 10:00 -13:00 uur voor de Limburgse tak van Qmusic: Qmusic Limburg.

 

Elke dag met mijn stem bezig zijn en hem op allerlei verschillende manieren te kunnen gebruiken, is het mooiste dat er is! Wat kan ik voor jou inspreken?

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now